reVINGIS - Nauji butai Vilniuje, Vilkpėdėje | GALIO GROUP

reVINGIS

  • Vieta

    Geležinio Vilko g. 2, Vilnius

  • Iš viso butų / Laisvų

    595 / 48

  • Statybų pabaiga

    I statybos etapas: 2024 II ketv.

    II statybos etapas: 2025 I ketv.

Rinktis butą

revingis.lt
ART SPACE

Planuojamas

CITY SPACE

Planuojamas

RIVER SPACE

I statybos etapas: 2024 II ketv.

ŽIŪRĖTI
PARK SPACE

II statybos etapas: 2025 I ketv.

ŽIŪRĖTI

Erdvės miesto vizionieriams greta Vingio parko

reVINGIO miestą mieste™ kuriame čia, kur teritorijos konversija atveria naujas erdves ir galimybes žmonėms, kur atgimsta Neries pakrantė, kur Vingio parko judesys ir Vilniaus miesto gyvenimas niekada nesustoja.

Projekte sėkmingai užbaigtas pirmas etapas – RIVER SPACE. Antrajame – PARK SPACE, žvelgiančiame į Vingio parko pušyną, parduodami nauji 1–5 kambarių butai. reVINGIS sparčiai pildosi naujakuriais, kuriuos vienija gyvenimo judesyje filosofija.

Paskutiniai butai RIVER SPACE etape. Namai jau pastatyti – įsikurkite dabar.

Rinktis butą

Judu. Esu

Vingio parkas – išskirtinis reiškinys. Didžiausiame sostinės parke, užimančiame 157 ha, telpa gamta, poilsis, sportas ir kultūra. Mažiau nerimo, daugiau gyvenimo.

Tikime, kad sveikata ir gera savijauta nėra savaime suprantama duotybė. Dėl jos reikia pasistengti, o gyvenant reVINGYJE – tai tampa maloniu laisvalaikiu. Patogi projekto vieta taupo laiką, tad dviratis nejučia pakeis automobilį, o žalios Vingio parko alėjos – piko spūstis. Joga, pasivaikščiojimas ar krosas auštant, Neries tėkmės ramybė – tai pomėgiai, nejučia tapsiantys naujais įpročiais.

  • ~595 butai

    Platus 1-5 kamb. suplanavimų pasirinkimas

  • Neries krantas

    Atgimusioje krantinėje įrengtas 1 km Bebrų takas

  • Vingis

    Balkonai ir terasos žvelgia į Nerį ir Vingio pušyną

Gera gyventi, kai yra:

  • Tik kokybiškos ir tvarios medžiagos

    Stengdamiesi palikti kuo mažesnį statybų pėdsaką aplinkoje, nesirenkame lengviausių kelių. Atrinkome ilgaamžes klinkerio plyteles, molio čerpes, medinius vitrininių langų rėmus, gausiai apželdiname teritoriją. Ramu, nes tvaru.

  • Sutvarkyta krantinė

    Miesto mieste™ vizionieriai atveria kilometro ilgio Neries krantinę, įgyvendindami joje pažangesnių erdvių viziją. Atgimusioje krantinėje įrengtas Bebrų takas su mediniais laiptais jau tapo pamėgta miesto ir bendruomenės laisvalaikio vieta.

  • Įkvepianti aplinka

    Legendinė Vingio parko estrada yra didžiausia sostinės renginių erdvė po atviru dangumi, kurioje nuolat vyksta įspūdingi koncertai, pasirodymai, šventės ir šou, parko neaplenkia sporto varžybos, maratonai, bėgimai, regbis, treniruotės ir kitos veiklos.

  • Terasos ir balkonai

    Projekto puošmena – balkonai ir terasos, žvelgiančios į Neries upę ir Vingio pušyną. Visi butai turi atvirus arba įgilintus balkonus, terasas ar kiemelius. Čia kaimynas – Vingio pušynas.

  • Patogus judėjimas

    Pagrindinė automobilių jungtis su sostinės rajonais, Trakais, Kaunu, Vilniaus oro uostu – Savanorių žiedas. Iki Žvėryno, Senamiesčio, Baltojo tilto ir toliau – dviračių ir pėsčiųjų takai jungiasi ir vingiuoja palei Nerį.

  • Viskas šalia

    Čia gyvenimas juda gamtoje, nepamesdamas miesto suteikiamų privilegijų. Patogiai keliaudami į darbą, namus, laisvalaikį ir parduotuves, sutaupytą laiką skirsite sau ir savo šeimai. reVINGIS vienintelis toks, jungiantis miestą ir parką.

     

     

     

reVINGIS – vienintelis toks

Reformuojame nuobodų požiūrį į projektą gamtoje – reVINGIS vienintelis toks, jungiantis miestą ir parką.

PARK SPACE etape sparčiai mažėja laisvų butų. Namai jau baigiami pastatyti – apžiūrėkite dabar.

Rinktis butą

Nuobodus gyvenimo būdas ne tau. Tau – reVINGIS

Pradėkite naują gyvenimo etapą.

Susisiekite